Agust klar med VIPPS

Pe-Torsa-sønnen Agust vil gjerne være en oppdatert ung mann. Du husker kanskje at han i fjor knuste sparegrisen og startet sparing i Grong Sparebank. I år er han opptatt av Vipps. Men det går ikke helt bra å vippse via en gammel telefon!

Vipps er en betalingsløsning som stadig øker i omfang og bruksområder. Grong Sparebank kan tilby denne løsningen for sine kunder. Ikke minst kan vi nå hjelpe både bedrifter, foreninger, idrettslag og ideelle organisasjoner med Vipps bedriftsbetaling.

– Det er nå langt over 30.000 lag, foreninger, organisasjoner og småbedrifter i hele Norge som har registrert seg på Vipps. Og det øker hele tiden, sier banksjef Jon Håvard Solum i Grong Sparebank.

Han oppfordrer bedrifter, lag og foreninger til å etablere Vipps Bedrift. Å etablere Vipps Bedrift er kostnadsfritt, og når avtalen er etablert kan man ta i bruk tjenesten når man har behov for det – for eksempel når man skal ha et arrangement. Når man etablerer Vipps bedrift får man et eget unikt Vipps nummer som kundene dine kan bruke når de skal betale. For å opprette Vipps Bedrift må bedriften ha et organisasjonsnummer. Banken kan hjelpe deg med registering av Vipps avtale for din bedrift.

Agust i Pe-Torsa er nok mer opptatt av at han kan bruke Vipps til å sende og motta penger fra sine venner enn han er av bedriftsmarkedet. Så langt har hver kunde i snitt sendt eller mottatt over 10.000 kroner. Han har fått med seg at det går an å bruke telefon for å få dette til – og mange bruker mobiltelefonen for enkelt og effektivt å kunne sende eller motta penger.

– Vi er opptatt av å kunne gi alle våre kunder tilbuds om å bruke Vipps fordi vi mener dette er enkel og effektiv måte å kunne gjennomføre betalinger på. Vipps er den desidert største betalingsløsningen av denne type i Norge og det har vært viktig for oss å kunne tilby den beste løsningen for våre kunder, sier banksjef Jon Håvard Solum.

Grong Sparebank er en av de viktigste samarbeidspartnerne for Pe-Torsa som finner sted i Kvelia 24. til 26. august.

– Vi kommer til å være tilstede – ikke bare for å få med oss humoren til kvelidalingene, men også for å kunne hjelpe Agust med vipps, sier Jon Håvard Solum.