Har du en drømmereprise du vil ha på «Drømmeaften»?

Nå kan du velge deg en drømmereprise på «Drømmeaften» i Trønderhallen lørdag 3. mars. Var du en av dem som var tilstede på «Drømmeaften» i fjor, og kanskje vil høre igjen en av favorittlåtene? Eller har du sett konserten på Trønder-TV?

Vi har plukket ut fire låter du kan få høre igjen. Men da må du stemme. Og du kan vinne en billett til årets forestilling, hvis du deltar i avstemningen.

I år som i fjor er det Trondheimsolistene som er hovedattraksjonen på «Drømmeaften» – en kveld fylt med god klassisk musikk. I år som i fjor kan du oppleve Eir Inderhaug – for de fleste nordtrøndere kanskje mest kjent for tolkingen av Gudrun i «Spelet om Heilag Olav» – og dessuten et gjensyn med Ola Marius Ryan og brødrene Gjermund og Einar Olav Larsen.

Nye artister i år er Tora Dahle Aagård og Stephen Brandt-Hansen. Konferansierer i år som i fjor er Erling Dahl jr. og Marte Hallem.

Du kan gå inn på linker under for å friske opp minnene fra de fire låtene du kan velge blant for å finne din ønskereprise:
– Eir Inderhaug: «Makter gode»
– Ola Marius Ryan: Fra «Miserable»
– Brødrene Larsen: «Osa-suiten»
– Trondheimsolistene: «Por Una Cabeza»

Deltar du og stemmer på en drømmereprise kan du også vinne en billett til Drømmeaften.

For å delta i konkurransen må du legge inn navn og e-postadressen din i skjemaet nederst på siden. Informasjonen vil ikke bli brukt til annet enn å kontakte vinnerne.

Avlegg din stemme nederst på siden.

Har du ikke ennå skaffet deg billett til «Drømmeaften» i Trønderhallen lørdag 3. mars, kan du kjøpe det ved å gå inn på www.kultar.no.

Film nummer 1 – Eir Inderhaug: «Makter gode»

Film nummer 2 – Ola Marius Ryan: Fra «Miserable»

Film nummer 3 – Brødrene Larsen: «Osa-suiten»

Film nummer 4 – Trondheimsolistene: «Por Una Cabeza»