Handlet lokalt – valgte Ford

Da elektrikerfirmaet Elpros skulle velge nye firmabiler ble lite overlatt til tilfeldighetene. Valget falt på Ford fra Melhus Bil.

– Innledningsvis gjorde vi i Elpros et grundig forarbeid, og vi brukte mye tid på å studere ulike bilmodeller opp mot vårt behov, sier Roger Haug fra Elpros AS.

Firmaet hadde behov for syv nye biler, og ønsket å handle lokalt for å sikre god oppfølging både under kjøpsprosessen og ved fremtidig service på bilene.

– Etter å ha gjort grundig «research» forhold til aktuelle biler og forhandlere, var valget veldig enkelt – nemlig Melhus Bil og bilmerket Ford.

Investerte i syv nye firmabiler

Elpros AS ble etablert i 2013 og er en totalleverandør av elektrikertjenester til industri, næringsliv og private kunder. Siden etableringen har selskapet hatt en jevn og sunn vekst, og har i dag ni ansatte som har hele distriktet som arbeidsområde.

– Med mye farting rundt i distriktet var det viktig for oss å legge til rette for trygge, driftssikre og gode yrkesbiler til våre ansatte, sier Haug.

God service, bra kvalitet

– Våre montører har vært meget fornøyd med de nye bilene og vi er meget fornøyd med kjøpsprosessen og den oppfølgingen vi har fått fra Anette Hammer på Melhus Bil. Ut fra den positive opplevelsen vi sitter igjen med etter denne, føler vi også at Melhus Bil representerer noe av det vi selv står for; god service, konkurransedyktig pris og bra kvalitet på det som blir levert, konkluderer Haug.

Personlig servicerådgiver

Elpros syv biler har alle fått profilering med bedriftens logo, levert av Dekor og Reklameservice.

– Med nye biler og profilering føler vi alle på en stolthet når vi reiser ut til kundene, sier Haug og forteller at alle bilene ble levert fra Melhus Bil ferdig profilert.

Hos Melhus Bil har Elpros også fått sin egen personlige servicerådgiver (PSR) som vil være deres kontaktpunkt med verkstedet, og som har full oversikt over alt som har med firmaets bilpark å gjøre, være seg reperasjoner, service eller dekkskifte.

– Dette føles veldig trygt for oss som kunder, sier Haug.