Helse fra A til Å

Trenger du gode arbeidssko? Deilig ullskjerf eller barneklær i bambus? Støtte- og kompresjonsstrømper til den lange flyreisen? Blåreseptprodukter? Uansett hvilke helseprodukter du er på utkikk etter, er Fokus Helse i Levanger sentrum stedet å stikke innom!

– Gleden over å hjelpe folk, sier Ingrid Myhre Orahaug med et smil. – Det er det som gjør denne jobben så meningsfylt.15726666_1645143059113179_4694448877960175684_n

Ingrid er daglig leder i Fokus Helse, som nylig åpnet i nyoppussede, flotte lokaler i den gamle Lensmannsgården i Sjøgata i Levanger sentrum. – Vi har fått så mye skryt for de nye lokalene, og vi er ikke så lite stolte av dem heller, smiler Ingrid. Lokalene ligger i 1. etasje, og du kan parkere rett utenfor døra, så det er enkel tilgang til butikken.

Stort utvalg av blåreseptprodukter
Fokus Helse spesialiserer seg på såkalte blåreseptprodukter, blant annet inkontinensutstyr, kateter, stomiprodukter, ernæring og brystproteser.

– Det er mange som gruer seg til de må begynne å bruke enkelte av disse produktene, men etter at de har fått veiledning og tilpasning her hos oss ser mange lysere på tilværelsen, forteller Ingrid.

I de nye lokalene sine har Fokus Helse et flott prøverom hvor du både kan snakke med de ansatte og få prøvd og tilpasset utstyret. Fokus Helse er lokalt eid, men firmaet er tilknyttet den landsdekkende kjeden Banda. Derfor er de ansatte alltid topp oppdatert på det nyeste utstyret.

– Det er viktig for oss at alle kundene våre får de produktene som passer best for dem, forteller Ingrid, – og da kreves det at vi er faglig oppdatert.

Lang erfaring
Selv om Fokus Helse er nyoppstartet, møter du kjente ansikter bak disken.

– Vi er til sammen fire ansatte; tre sykepleiere og en hjelpepleier, forteller Ingrid. En av sykepleierne er også hudpleier.
– Alle vi som jobber i butikken, har lang erfaring fra bransjen. 13. januar er det faktisk hele 30 år siden mamma Erna startet opp Levanger Helseartikler; den første bandagisten i Nord-Trøndelag.

Den lange erfaringen er noe av det kundene setter pris på. – Mange sier at det gjør dem ekstra trygge på at de får den hjelpen de trenger her, og det blir vi så glade for å høre! Selv om Fokus Helse er nyoppstartet, har vi jobbet sammen i mange år og har et veldig godt arbeidsmiljø. Det nyter også kundene våre godt av, sier Ingrid.

I tillegg til oppfølgingen i butikken, tilbyr Fokus Helse gratis hjemkjøring av blåreseptprodukter. – Kun det beste er godt nok for kundene våre, smiler Ingrid.

Helseprodukter i vinden
I tillegg til blåreseptproduktene, får du kjøpt blant annet støtte- og kompresjonsstrømper, sko og sandaler, innleggssåler, ortoser, sårutstyr, Tempurprodukter, hudpleie, ullprodukter og barnetøy i bambus fra Bamboline på Fokus Helse. Og mye mer.

– Ta turen innom oss, sier Ingrid. – Vi lover deg at du finner noe du har bruk for!

Ta kontakt:

kart-2
Trykk på kart for større versjon.

unnamed-2