Kjøkkenlykke fra Elkjøp

Da Bjørn Egil og Mariann Overmo bygde seg nytt hus i Forbregd Lein på Verdal i 2015, hadde de klare formeninger om å ha et funksjonelt kjøkken. Og, de skulle gi kjøkkenet i den nye heimen ordentlig god plass.

På den obligatoriske runden rundt til ulike kjøkkenleverandører kom de til Elkjøp. Her falt de umiddelbart for kjøkkenmodellen Fasett Mansion fra epoq, som var en del av utstillingen, og de tenkte begge at dette ville passe perfekt inn i det huset de holdt på å bygge.

-Profilen på skapene og de mange detaljene når det kom til ”utsmykkingen”, var det som først gjorde at vi falt for dette kjøkkenet, forteller Bjørn Egil.

Tegnet kjøkken mens de var i butikken

Neste gang de besøkte Elkjøp hadde de med seg hustegningene. Mens de var der satte Kjøkkenansvarlig Paul Alfsen seg ned med tegneprogrammet, og i løpet av en liten time hadde Paul en ferdig tegnet versjon av familiens nye kjøkken.

-Vi la stor vekt på at de ulike elementene skulle være plassert logisk i forhold til hverandre, at det skulle være mye benkeplass, funksjonelle skuffer med god lagringsplass og ei kjøkkenøy som dekker flere funksjoner som hele familien kan dra nytte av, fortsetter Bjørn Egil.

Som regional distributør av Tupperware har han og familien naturlig nok mange av produktene i porteføljen og et tilhørende behov for god lagringsplass. Det ferdige kjøkkenet er på hele 55 m2 og inneholder alt familien drømte om da de startet den store kjøkkenjakten.

Føler seg heldige

-Det som sitter igjen aller mest fra hele kjøkkenprosessen er at vi rett og slett føler oss heldige over å ha funnet et kjøkken som matcher vårt behov så godt som det gjør. Vi hadde mange ønsker og planer, og har fått et kjøkken hvor alt er oppfylt og som hele familien liker å bruke, sier Bjørn Egil.

Etter tegnetimen og påfølgende bestilling gikk ting slag i slag, med levering på forespeilet dag. Elkjøp var behjelpelige med å formidle aktuelle arbeidsfolk til å sette opp kjøkkenet, noe familien Overmo benyttet seg av.

Alt gikk på skinner. Man skulle kanskje tro at i en slik prosess med så mange deler og aktører går noe feil, men nei, alle frister og estimater ble overholdt, avslutter Bjørn Egil.

Fra 24. oktober til 9. desember har Elkjøp superkampanje på kjøkken fra epoq.

Les også mer på epoq.no eller ta turen til Elkjøp Steinkjer for en spennende kjøkkenprat.