– La gavene tale for seg selv

Førjulstid og gavehandel, gløgg og pepperkaker, familie og samvære. Vi er inne i den koseligste tiden på året. Magne Ryan på Elkjøp Amfi Steinkjer ønsker å være med på å gi kundene sine den perfekte førjulsopplevelsen.

– Gløgg og pepperkaker hører med, sier Magne og serverer en rykende varm kopp med gløgg til en av sine kunder, før han legger til at det er viktig med julestemning i den hektiske førjulstiden. Daglig har butikken flere hundre kunder innom som stresser etter den perfekte julegaven.

– Her kan kundene stresse ned, vi har faktisk alt du trenger til julehandelen, forteller Magne og skryter av sitt gode utvalg. For på Elkjøp Amfi Steinkjer kan du kjøpe alle julegavene på ett sted. Alt fra tøffe ting til gutterommet, til de romantiske gavene til et nygift par.

– La gavene tale for seg selv, her har vi det utvalget du trenger.

Drømmejula

– Kort ned innkjøpstiden, så får du mer tid til samvær med familien din i adventstida, sier Magne. Familie, god mat og tid til å slappe av er drømmejula for folk flest. Førjulsstress og mas etter gavehandel kommer lenger ned.

– Ta med deg hele familien på handel, så kan dere gå ut sammen etterpå også, oppfordrer Magne.

– Vi har etterhvert fått mange gode restauranter på Steinkjer, så ekstra tid med familien kan jo brukes på en bedre middag sammen med sine nærmeste.

Siste liten

Mange kjøper også førjulsgaver og pakker til adventskalendere på Elkjøp, og det er fullt trykk i butikken i hele desember, men for Magne og hans ansatte er dette den beste tiden på året.

– Ei travel og artig førjulstid gir deg ekstra glede når julaften endelig kommer, og du kjenner lukta av ribbe brer seg ut i huset, smiler Magne, som samtidig gir en trøst til de som alltid er ute i siste liten.

– Har du glemt en gave, så er det ingen problem. Vi har åpent på julaften,  avslutter Magne med et lurt smil.

Episode 4:

Episode 3:

Episode 2:

Episode 1: