Lokal matkultur levert på døra

Arne Brimi og Arne Hjeltnes går fra gutta på tur til lokal matkultur. Nå lanseres matkassekonseptet Mattid i Trøndelag.

Mattid består av matkasser levert hjem på døra, med et sterkt ønske om å sette et ekstra fokus på det nærområdet har å tilby av lokale råvarer.

– Sammen med våre kokker velger vi ut sesongens kvalitetsråvarer og komponerer spennende, varierte og enkle oppskrifter slik at det skal være enkelt å lage middagen helt fra bunnen av, forteller Arne Brimi.

Lokalt fokus

Med fokus på lokal tilhørighet og deres store interesse for matkultur, ønsker Mattid å levere alt du trenger til ukens middager på døra, uansett hvor du bor i Trøndelag.
I tillegg til det lokale fokuset, ønsker Brimi å fortelle at de også ønsker å benytte seg av noen utvalgte økologiske råvarer så langt det lar seg gjøre.

Bestill i dag!

– Vi er stolte over å presentere et konsept som ønsker å ta tiden tilbake ved middagsbordet ved å tilby enkle oppskrifter med gode kvalitetsråvarer, forteller Arne Hjeltnes.

I tillegg til det lokale fokuset, vil Mattid også tilpasse kassene for studenter, folk som bor for seg selv og barnefamilier.

Starter med Trøndelag

Arne Brimi og Arne Hjeltnes ønsker å slå et slag for lokale råvarer rundt om i landet, og starter med å lansere Mattid i Trøndelag, deretter er målet å bli landsdekkende.

Det betyr at innholdet i de ulike matkassene vil variere ut fra hvor de pakkes og leveres.

– Vi har reist mye rundt i Norge og har samlet på mange spennende smaker og tradisjoner. Denne matkulturen forsøker vi å bringe videre i vårt konsept gjennom å presentere spennende og sunne oppskrifter, forteller Brimi.

Les mer om de ulike matkassene og bestill hjemlevering på Mattid.no.

mattid-hires