Jarlaug Ebeltoft er storfornøyd med sin nye Nissan Qashqai Tekna +.

Ny bil og nye skilter

Det er liten tvil om hvem som kommer kjørende i sin nye Nissan Qashqai. Jarlaug Ebeltoft nyter oppmerksomheten.

– Man kan da vel ikke ta seg sjøl for seriøst! ler den nybakte bileieren.

Dette er hennes andre Qashqai på tre år.

– Det var egentlig ikke meningen at vi skulle bytte bil enda, men så hadde Steinkjer Bil kampanjepris på den nye modellen, så da ble det et lite impulskjøp da!

Vekker oppsikt

– Nei, er det Jarlaug som kommer ja?

Utenfor Inderøy Landhandleri må Jarlaug ta en stopp for å vise frem sin nye bil. Selv om den nye bilen er flott, så er det kanskje bilskiltet som får mest oppmerksomhet.

– Jeg fikk det personlige bilskiltet i bursdagsgave fra mannen min, forklarer hun og forteller at de egentlig hadde tenkt å ha «Ebeltoft» på skiltet, men at det var en bokstav for mye til at etternavnet kunne brukes.

– Så da ble det «Jarlaug» da, ler hun og forteller at hun ikke har noen i mot oppmerksomheten hun får fra sambygdingene på Straumen.

– Det er bare artig det!

Godt fornøyd

Det beste med Nissan Qashqai mener Jarlaug er bilens gode kjøreegenskaper og komfort.

– Vi kjører mye til hytta som er 22 mil unna, så det var viktig for oss å ha en bil som er god å kjøre, sier hun.

Nissan Qashqai beskrives som den ultimate crossoveren og Jarlaugs Qashqai Tekna + er en bensindrevet 2WD. Den leveres med 6-trinns Xtronic automatgirkasse, Nissan Propilot førerassistansesystem, 360° oversiktsmonitor, 19 tommer lettmetallfelger, fast glasstak med mørkt glass og elektrisk innsynsskjerm, komfortable seter i nappaskinn med fireveis regulering i korsryggen og automatisk seteinnstillingsminne for to personer.

Lekker og praktisk bil

Med nedfellbare seter og en bagasjekapasitet på 430 liter har Jarlaug nok plass til det hun trenger å ha med seg på hyttetur.

Med Nissans chassisteknologi «Xtronic» har bilen også intelligent motorbrems, sporingskontroll og kjørekontroll som bistår Jarlaug i den daglige kjøringen.

– Bilen er full av tekniske løsninger som gjør kjøringen til en lek, smiler Jarlaug og legger til at hun synes bilen også er fin å se til.

– Nissan Qashqai er visst en av verdens mest populære SUV-er, og jeg skjønner hvorfor. Den er virkelig lekker, smiler hun fornøyd.