Start 2018 med en inspirasjonsdag

Denne meldingen er til alle bedriftsledere i distriktet: Her får du en flott mulighet til å la deg inspirere en hel dag. 

Det er Grong Sparebank som inviterer til «Inspirasjonsdager 2018» onsdag 14. og torsdag 15. februar.

– Vi er så heldige å få besøk av Truls Svendsen og Cecilie Skog, som blant annet er kjent fra TV2-serien «Tjukken & Lillemor». Vi starter Inspirasjonsdagene med «Ut på tur vorspiel» og Truls Svendsen onsdag 14. februar kl 19.00 på Kulturhuset Kuben, sier Jon Håvard Solum i Grong Sparebank.

Jon Håvard Solum er stolt over å kunne by på inspirerende foredragsholdere som skal ta oss igjennom dagen på Kuben Kulturhus. Sigmund Kveli skal være konferansier og titulerer seg gjerne som «Sigmunderholder», «Kvelirulant» eller «Selvstendig dagdrivende».

Solum understreker at lokalt næringsliv er godt representert under Inspirasjonsdagene. Svein Nordbakk fra Namsen Auto AS, som er landets største på caravan med ei omsetning på nesten en halv milliard kroner, skal gi oss hele historien fra «A til …..» . Tove Martinsen våknet en dag og tenkte «jeg skal bli størst på garn» – hør hvordan hun fikk etablert Strikkeburet, som i dag er Norges beste garnbutikk. Hans Erik Svepstad har bred erfaring som næringsdrivende og eier i dag busscharter.no AS, som driver busstransport i hele Europa fra et lite kontor i Kirkegata på Levanger.

– Det kommer også noen som har litt lengre reisevei til Grong. Jan Andreassen er sjefsøkonom i Eika Gruppen og har lang erfaring med markoøkonomi fra inn- og utland. Han bryter dette ned for oss, og er morsom og engasjerende å lytte til, forteller Solum.

Solum er også glad for å kunne presentere Emma Tryti, som trigges av tanken på å optimalisere enhver løsning og tar oss med inn i fremtiden med Vipps. Hun er direktør for Vipps`partnerskap som har ansvaret for selskapets satsning på Vipps faktura.

– Cecilie Skog gir oss en fin avrunding på Inspirasjonsdagene torsdag 15. februar med sitt foredrag «Cecilies verden» som handler om gleden ved å realisere sine største og innerste drømmer.

Inspirasjonsdagene er for små og mellomstore bedrifter, på Kulturhuset Kuben i Grong 14. – 15. februar 2018. Banken er glad for å kunne tilby spennende og inspirerende dager sammen med lokalt næringsliv og kjente foredragsholdere.

Merk: Billett til Truls Svendsen og Kjartan Brugger Bjånesøy, onsdag 14. februar, er ikke inkludert i prisen, men kan kjøpes når du melder deg på «Inspirasjonsdagen 2018».

Prisen for deltakelse torsdag 15. februar er kr 995,- eks. mva.

Meld deg på her