Svette smil på Steinkjerfestivalen

Steinkjerfestivalen er mye mer enn musikk. På festivalprogrammet står også tøffe utfordringer som hinderløp, sykkelritt og mestermøtet.

Steinkjerfestivalen er for alvor et arrangement for hele familien. De som elsker god musikk får sitt i fult monn, kidsa har sin egen kveld, og de som foretrekker å utfordre mot og utholdenhet har også mye å velge mellom.

Etter familiekvelden i Jernbaneparken klokka 17.00 – 19.00 onsdag 21. juni, er det klart for svette smil og mye prestisje. Aktivitetsprogrammet byr på utfordringer selv de sprekeste og tøffeste skal få brynt seg på, men er også tilrettelagt for de som synes det er viktigere å delta enn å vinne. Artig blir det uansett!

Mer om Gratis familiekveld

Mestermøtet – lørdag 11.30, Kongens gate

Er du en viking, en spreking, eller er det overmotet som er din største drivkraft? Uansett får du nok av utfordringer når Steinkjerfestivalen og 3T utfordrer til tvekamp i Kongens gate.

Her skal det konkurreres på romaskin (menn: 500 meter, kvinner: 400 meter), kassehopp og stålmage, og det hele avgjøres med en jaktstart-finale.

Har du lyst til å melde deg på, sender du epost til mailto: [email protected]med informasjon om navn og alder. Ved stor påmelding arrangeres det en kvalifiseringsrunde på onsdag.

Sykkelrittet Oftenåsen Opp – lørdag 13.30, Steinkjer sentrum

”Oftenåsen Opp” er et sju kilometer langt bakkeritt som i hovedsak går på grus. Etter målgang på toppen er det gratiskonsert med bandet Black Debbath i regi av Steinkjerfestivalen. Opp skal du jo uansett, så hvorfor ikke ta sykkelen fatt? De møre lårene glemmer du garantert så fort konserten begynner.

Starten på rittet går fra Steinkjer sentrum klokka 13.30. Deretter sykles det etter følgebil i cirka fire kilometer, langs Henningvegen. De siste tre kilometerne er det derimot individuell fart langs grusvegen opp til Oftenåsen, og her kan målet være alt fra å være førstemann til toppen til bare det å komme seg til toppen. Fra start til mål er det 280 høydemeter? Hørte vi «piece of cake»?

Startnummer hentes i informasjonskiosken til Steinkjerfestivalen, ved Steinkjer kirke i sentrum.

Mer informasjon og påmelding finner du her.