Tegn og bygg din egen garderobe

Finnes det egentlig en slags garderobe der du selv kan plukke ut din egen garderobe?

Med et fleksibelt garderobekonsept fra Langlo kan du bygge din nye garderobe i akkurat de målene du har behov for, og utnytter plassen i rommet maksimalt.

Garderober til alle rom

Enten du har behov for ny garderobe på soverommet, i gangen, på badet eller i andre rom i huset ditt, får du med Langlo sitt fleksible konsept tilpasset plassen til oppbevaring på en optimal måte.

Plassbygde garderober, som før kunne være en utfordring, er nå standarden, og du slipper å oppleve at rommet må tilpasses garderoben, og ikke motsatt.

Interiør blir identitet

Det vanligste er å ha skyvedører i speil eller diverse varianter av hvit og trehvit, og Langlo har et bredt utvalg av alle disse. For å gjøre garderoben mer personlig og til en del av stylingen i boligen din, har Langlo i tillegg lansert en serie med retrofargede dører.

Slik får garderoben en ekstra dimensjon, og blir en del av interiøret og den stilen du ønsker at boligen din skal ha. Langlo Retro kan leveres med både to og tre spor, alt etter hvor bred garderoben din er. Den kan også leveres som hjørnegarderobe.

Innmaten er vel så viktig

Like viktig som å få dørene på skinner etter riktig mål, er det å velge riktig innmat til garderoben. Langlo har et stort utvalg av systemer med hyller, skuffer, kurver og stenger og kroker for oppheng å velge mellom. Her kan du gjerne få hjelp av Byggmakkers ansatte for å sette sammen den optimale kombinasjonen til ditt behov.

Garderoben får du så levert monteringsklar med fullstendig monteringsanvisning. Enkelte leverandører har også avtaler med snekkere som kan montere garderoben for deg.

Windows-brukere kan tegne sin nye Langlo-garderobe på nett med akkurat de målene som trengs til det aktuelle rommet.

Finn din nærmeste Byggmakker-butikk og kom gang med planleggingen av din nye garderobe.