Tusen takk til deg!

Steinkjerfestivalen, PeTorsa, Spelet på Stiklestad, Rebella Hex, barnelatter på fotballbanen, jubel på skistadion...

Dette er noen eksempler på hva du som er NTE-kunde er med på å realisere i Trøndelag.

Er det én ting NTE er opptatt av, så er det hvordan de kan bidra til at Trøndelag er et attraktivt sted å bo og vokse opp. Og de forsøker å bidra på mange måter.

Mange bidrag

Produksjon og leveranse av fornybare energiløsninger er et viktig bidrag mot klimautfordringene verden står ovenfor. Økonomisk støtte til kultur og idrett i regionen er et annet bidrag NTE mener er viktig for å utvikle et livskraftig og attraktivt lokalsamfunn.

Utbygging og drift av samfunnskritisk infrastruktur som strøm og fiberbredbånd er nærmest blitt en selvfølge for mange, og med realisering av utallige bygdefiberprosjekter har NTE også bidratt til å viske ut det digitale klasseskillet mellom bygd og by.

Og i og med at NTE er eid av fylkeskommunen er eierutbyttet et viktig bidrag til drift og utvikling av regionen.

Det er DU som skal ha takken!

Til syvende og sist er det alle kundene som gjør alt dette mulig. Ved å velge NTE som leverandør bidrar du til at verdiene blir værende i regionen, og du gjør det mulig for NTE å bidra til å skape et attraktivt lokalsamfunn med bærekraftige løsninger.

NTE har samlet sammen noen klipp fra et utvalg av aktivitetene som har foregått i 2016. Med det ønsker de å si TUSEN TAKK til alle som har valgt å være NTE-kunde – du bidrar til å gjøre det ekstra godt å bo i Trøndelag!

God jul og godt nytt år fra alle i NTE!

TRØNDELAG TAKKER NTE – NTE TAKKER DEG

nte-2