Klar for vinteren med varmepumpe fra Elkjøp

Da Lisa Monika Haug pusset opp huset sitt i Søndre Egge, fikk hun installert varmepumpe fra Elkjøp. Lokalt, trygt og effektivt, oppsummerer hun prosessen.

Med høsten i vente og et nyoppusset hus som nærmet seg ferdigstilling, var også timingen for å skaffe seg varmepumpe riktig. Ønsket om å få en jevnere innetemperatur enn ved vedfyring, var en av de avgjørende faktorene for å gå til anskaffelse av varmepumpe.

Grundig forarbeid

Lisa Monika Haug er klar for vinteren med varmepumpe fra Elkjøp. Foto: Arnold MoldenLisa gjorde grundig forarbeid før hun valgte sin modell blant varmepumpene. Blant annet sjekka hun flere nettbutikker, hvor hun leste anmeldelser fra kunder, tekniske spesifikasjoner og sammenlignet priser.

At valget falt på Elkjøp på Steinkjer som leverandør, bunnet i flere ting, men det å ha handla lokalt hvis noe skulle skje var en viktig faktor. En annen faktor som avgjorde var at Elkjøp hadde en god pris på en pumpe hun visste var ekstra stillegående.

– Elkjøp hadde en rekke varmepumper innen flere prissegmenter og kvaliteter. Jeg valgte til slutt ei pumpe jeg hadde lest at var ekstra stillegående, noe jeg syntes var svært viktig siden den skulle installeres i stua, et rom jeg og ungene på 17 og 20 bruker mye.

På Elkjøp ble hun også møtt av både kunnskapsrike og hyggelige ansatte. – Med bakgrunn fra serviceyrket selv, var dette noe jeg raskt la merke til og satte stor pris på. Ekstra gledelig var det at resten av prosessen også sto i stil med førsteinntrykket.

Rask prosess

Lisa Monika Haug er klar for vinteren med varmepumpe fra Elkjøp. Foto: Arnold MoldenNår hun først hadde bestemt seg gikk prosessen raskt. Etter knappe 14 dager var varmepumpa ferdig installert på veggen, helt i tråd med informasjonen hun fikk når hun betalte.

I mellomtiden hadde hun besøk av Trønderservice, som i tillegg til å være montør også var behjelpelige med å gi råd om hvor det både var visuelt sett pent, og varmemessig gunstig, å plassere varmepumpa.

– Jeg var opptatt av at den innvendige delen av pumpa ble plassert på et sted som ikke virket skjemmende for den nyoppussede stua. Sammen med Trønderservice kom jeg fram til en plassering jeg ble veldig fornøyd med. At dette også var en plassering hvor varmen enklest kunne spre seg til store deler av huset, var en stor bonus og nesten like viktig som at det så pent ut, avslutter Lisa med et smil.

HAR DU OGSÅ BEHOV FOR VAMPEPUMPE FØR VINTEREN?

Akkurat nå har Elkjøp Steinkjer tilbud på en rekke varmepumper. Og har du varmepumpe fra før, tar de med seg den gamle når de monterer den nye. Enklere kan det vel ikke bli?

 

Sjekk supertilbud på varmepumpe fra Elkjøp Steinkjer.